Πιστοποιήσεις | NEF-NEF Homeware
EL | ENG
EL
EL EN
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 210 240 30 30
phone phone
0
το καλάθι μου
Συμπληρώστε την παραγγελία σας με αγορές
αξίας 79.00€ και κερδίστε ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά.
ΣΥΝΟΛΟ: 0,00 €

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

nef-nef ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

H εταιρεία μας συμμετείχε στην τελετή απονομής των βραβείων-θεσμών για το ελληνικό επιχειρείν αποσπώντας τις διακρίσεις «Πρωταγωνιστής στον κλάδο των Λευκών ειδών» και «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2023» στο πλαίσιο της διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε από την Direction Business Network. Κριτήριο για την απονομή της βράβευσης ήταν η οικονομική επίδοση της εταιρείας όπως αποτυπώνεται στις οικονομικές εκθέσεις καθώς και η συμβολή της στην ελληνική οικονομία.

H εταιρεία μας για 6η συνεχόμενη χρονιά έλαβε την καταξιωμένη επιχειρηματική διάκριση Diamonds of the Greek Economy 2023. Η αξιολόγηση έγινε βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων (για το έτος 2022) όπως η κερδοφορία, το επενδυτικό πρόγραμμα, η χρηματοοικονομική διάρθρωση και η διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού.

Με υπευθυνότητα και σεβασμό προς το αγοραστικό κοινό και τους Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς, φροντίζουμε όλα τα προϊόντα μας να φέρουν το πιστοποιητικό OEKO TEX που δηλώνει ότι το προϊόν που κρατάτε στα χέρια σας είναι οικολογικό και φιλικό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, απαλλαγμένο από επιβλαβείς ουσίες που επηρεάζουν αρνητικά την ανθρώπινη υγεία, ιδιαίτερα βρεφών και παιδιών. Μια ακόμα πιστοποίηση αλλά και ηθική δέσμευση της εγγύησης ποιότητας των προϊόντων ΝΕF-NEF.

63 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή, έρευνα και ανάπτυξη λευκών ειδών. ΄Οραμά μας να δημιουργούμε και να προσφέρουμε μοναδικές και ποιοτικές συλλογές σε λευκά είδη και προϊόντα για το σπίτι, με στρατηγικούς προμηθευτές και συνεργάτες, που ενθουσιάζουν τους πελάτες και καταναλωτές μας, κάνοντας το brand μας την πρώτη τους επιλογή. Αξίες μας το πραγματικό και ειλικρινές ενδιαφέρον, ο σεβασμός, η ακεραιότητα, η εντιμότητα και η νομιμότητα προς τους εργαζόμενους, τους πελάτες μας, τους προμηθευτές - συνεργάτες μας, την ιστορία μας, την παράδοσή μας, την κοινωνία και το περιβάλλον.

Είμαστε περήφανοι ως μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο των λευκών ειδών από το 1961 με έδρα την Αθήνα. Το προσωπικό μας ανέρχεται στα 160 άτομα πλήρους απασχόλησης. Σχεδιάζουμε ολοκληρωμένες σειρές 2 φορές το χρόνο, την ΄Ανοιξη και το Φθινόπωρο, στις οποίες ακολουθούμε τις διεθνείς τάσεις της μόδας και τις προσαρμόζουμε στις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς. Διαθέτουμε τις συλλογές μας σε όλη την Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού σε 200 επιλεγμένους συνεργάτες, 11 εταιρικά καταστήματα και σε 35 shop in shop.

Newsletter
Επιθυμώ να λαμβάνω newsletter με τις προσφορές και τις νέες συλλογές
ΕΓΓΡΑΦΗ
Relax and Join us!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ
ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

Δωρεάν Παραλαβή
από κατάστημα
Δωρεάν Μεταφορικά
Άνω των 79€
Παράδοση Εντός
1-2 Ημερών
Δωρεάν
Επιστροφές
Δυνατότητα Πληρωμής
με Αντικαταβολή
Ασφαλείς
Συναλλαγές