Τρόποι Αποστολής | NEF-NEF Homeware
EL | ENG
EL
EL EN
ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: 210 240 30 30
phone phone
0
το καλάθι μου
Συμπληρώστε την παραγγελία σας με αγορές
αξίας 79.00€ και κερδίστε ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά.
ΣΥΝΟΛΟ: 0,00 €

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

nef-nef ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι παραγγελίες που υποβάλλονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορούν να αποσταλούν με τους ακόλουθους τρόπους (η επιλογή γίνεται κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας):

1. Παραλαβή από Lockers Box Now 24/7
Παραλαβή μέσα σε 1-2 εργάσιμες ημέρες από τα 1.600 lockers σε όλη την Ελλάδα, της εταιρείας “Box Now". Για παραγγελίες άνω των 79,00€ έχετε δωρεάν μεταφορικά. Για παραγγελίες κάτω των 79,00€ τα μεταφορικά έξοδα είναι 1,80€ και αν επιλέξετε τρόπο πληρωμής «Αντικαταβολή», υπάρχει επιπλέον χρέωση +1,00€.
Τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε:
  1. Επιλέξτε την BOX NOW ως τρόπο αποστολής στο check out (η επιλογή θα εμφανιστεί εφόσον η παραγγελία σας περιλαμβάνει προϊόντα που μπορούν βάσει όγκου να τοποθετηθούν στις θυρίδες).
  2. Επιλέξτε στο χάρτη το BOX NOW Locker που σας εξυπηρετεί.
  3. Μόλις παραδοθεί η παραγγελία σας στο Locker που έχετε επιλέξει, λαμβάνετε ένα μήνυμα στο κινητό σας με τον αριθμό PIN που θα χρειαστεί να πληκτρολογήσετε στο locker για να ανοίξει η θυρίδα σας. Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει στο checkout τρόπο πληρωμής «Αντικαταβολή μέσω payment link”, θα πρέπει να εξοφλήσετε την παραγγελίας σας και στη συνέχεια να την παραλάβετε από το locker.

Σημείωση: Η παραγγελία παραμένει διαθέσιμη για παραλαβή, για 48 ώρες από τη στιγμή που θα λάβετε ενημέρωση στο κινητό σας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία της παραγγελίας σας μέσω της ιστοσελίδας της https://boxnow.gr/
Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη για προϊόντα μεγάλου όγκου και για παραγγελίες αξίας άνω των 350€.


2. Παραλαβή με ACS courier
Παραλαβή μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες σε όλη την Ελλάδα με την εταιρεία "ACS Courier". Για παραγγελίες άνω των 79,00€ έχετε δωρεάν μεταφορικά. Για παραγγελίες κάτω των 79,00€ τα μεταφορικά έξοδα είναι 3,00€ και αν επιλέξετε τρόπο πληρωμής «Αντικαταβολή», υπάρχει επιπλέον χρέωση +2,00€.


3. Παραλαβή από εταιρικό κατάστημα NEF-NEF Homeware
Παραλαμβάνονται από το φυσικό εταιρικό μας κατάστημα, που έχετε επιλέξει στην καταχώρηση παραγγελίας, σε χρονικό διάστημα 2-4 εργάσιμων ημερών και εφόσον έχουμε επικοινωνήσει μαζί σας. Για τις συγκεκριμένες παραγγελίες δεν επιβαρύνεστε με μεταφορικά έξοδα, είναι δωρεάν. Το δέμα θα παραμείνει στο κατάστημα για 4 εργάσιμες ημέρες (από την ημέρα που σας έχει σταλεί το επιβεβαιωτικό email παραλαβής). Αν παρέλθει το διάστημα των 4 ημερών, η παραγγελία ακυρώνεται και ξεκινάει η διαδικασία επιστροφής της στις αποθήκες της εταιρίας μας. Η χρηματική αξία της παραγγελίας θα πιστωθεί στην καρτέλα σας για μελλοντικές αγορές.


Δεν πραγματοποιούνται αποστολές στην Κύπρο και σε χώρες του εξωτερικού.

Newsletter
Επιθυμώ να λαμβάνω newsletter με τις προσφορές και τις νέες συλλογές
ΕΓΓΡΑΦΗ
Relax and Join us!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ
ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

Δωρεάν Παραλαβή
από κατάστημα
Δωρεάν Μεταφορικά
Άνω των 79€
Παράδοση Εντός
1-2 Ημερών
Δωρεάν
Επιστροφές
Δυνατότητα Πληρωμής
με Αντικαταβολή
Ασφαλείς
Συναλλαγές